Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Τυνησίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο ΣΕΒ και ο ΣΕΒΕ, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την αγορά της Τυνησίας, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και ώρα 14:00, στο κτίριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 5οςόροφος).

Η εκδήλωση αυτή υλοποιείται εν όψει της Επιχειρηματικής Αποστολής που θα πραγματοποιηθεί στην Τυνησία (22-24/4/2019), σε συνεργασία με την Τυνησιακή Ένωση Βιομηχανίας, Εμπορίου και Χειροτεχνίας (UTICA) και με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών.

Για τη διευκόλυνσή σας παραθέτουμε προσχέδιο προγράμματος εδώ, καθώς και ενημερωτικό σημείωμα για την οικονομία της Τυνησίας εδώ.

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΑ (κα Μαρία Ζωγράφου, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, Τ. 210 338 2466, Ε. excom@acci.gr) και τον ΣΕΒ (κα Βίκυ Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων, Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).

*Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+