Δελτία τύπου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΣΑ

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχα

 

Αναφορικά με τη δράση 3α.1.4.1.8 «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στη Θεσσαλία – “ΑΝΑΣΑ”» του ΠΕΠ Θεσσαλίας, που παρέχει σημαντική βοήθεια στις πληγείσες επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, επιθυμούμε, ως φορέας που εκφράζει την επιχειρηματικότητα του Νομού μας και είναι αποδέκτης αιτημάτων και διαμαρτυριών των τοπικών μας επιχειρήσεων, να ζητήσουμε κάποιες παρεμβάσεις και διορθώσεις με σκοπό τη βελτίωση του προγράμματος και την εξυπηρέτηση – μέσω αυτού-όσο το δυνατόν περισσοτέρων επιχειρήσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα ζητούμε:

 

– Να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο όγκο των αιτήσεων που πρέπει να υποβληθούν.

 

– Να αυξηθεί ο διαθέσιμος προϋπολογισμός της δράσης , δεδομένης της αδήριτης ανάγκης να στηριχθεί ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των πληγεισών επιχειρήσεων της περιφέρειάς μας

 

– Να συμπεριληφθούν όλοι οι ΚΑΔ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που επλήγησαν και όχι ορισμένοι , όπως ισχύει (π.χ. ο ΚΑΔ 66.20 των ασφαλιστών, ο ΚΑΔ 46.34 και πολλοί άλλοι)

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+