Ημερίδες / Εκδηλώσεις

1η Επιχειρηματική Συνάντηση Τυνησίας – Ελλάδας 14 Φεβρουαρίου 2019

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση της 1ης Επιχειρηματικής Συνάντησης Τυνησίας – Ελλάδας στις 14 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Η εκδήλωση θα προσφέρει την ευκαιρία διερεύνησης των δυνατοτήτων της Τυνησίας, ως πύλη προς την Αφρική, αναφορικά με την γεωπολιτική της θέση, την εγγύτητά της με την Ευρώπη, καθώς και το εργασιακό της περιβάλλον και τους εξελιγμένους επενδυτικούς κανονισμούς. Το εγχείρημα θα αποτελέσει την βάση για την ενίσχυση των υφισταμένων φιλικών και επιχειρηματικών σχέσεων Τυνησίας – Ελλάδας.

Επικεφαλής της τυνησιακής αποστολής θα είναι ο κ. Hatem Al Firjani, Υπουργός, Υπεύθυνος Οικονομικής Διπλωματίας, στο Υπουργείο Εξωτερικών της Τυνησίας, συνοδεία υψηλά ιστάμενων αξιωματούχων από την Υπηρεσία Προώθησης Ξένων Επενδύσεων (FIPA), την Τυνησιακή Ένωση Βιομηχανίας, Εμπορίου και Χειροτεχνίας (UTICA) και την Αρχή Προώθησης Εξαγωγών της Τυνησίας.

Συνημμένη θα βρείτε την γενική επισκόπηση με το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Εν τω μεταξύ, τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση Συμμετοχής ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΔΩ, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΤΡΙΤΗ, 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΩΡΑ: 16:00

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+