Επιχειρηματικές αποστολές

Επιχειρηματική Αποστολή Αίγυπτος

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas (EEN – Hellas) οργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στην Αίγυπτο [Κάιρο 5-6/3/2019] σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αιγυπτιακών Βιομηχανιών, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, και την Πρεσβεία της Αιγύπτου στην Αθήνα. Οι παραπάνω φορείς θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων Β2Β μεταξύ ελληνικών και Αιγυπτιακών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή του Καΐρου.

Από το υπουργείο εξωτερικών την αποστολή θα συνοδέψει ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Μπράχος Ιωάννης. Επικεφαλής της αποστολής από την πλευρά της Κυβέρνησης θα είναι ο Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Γιαννακίδης Στάθης.

H Επιχειρηματική Αποστολή αφορά κατά κύριο λόγο τους ακόλουθους τομείς:

Δομικά Υλικά
Υφάσματα και προϊόντα κλωστοϋφαντουργίας
Τρόφιμα – ποτά
Ενέργεια.

Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε άλλους τομείς μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στην αποστολή αν το επιθυμούν αφού πρώτα διερευνηθεί μεμονωμένα για την κάθε επιχείρηση η δυνατότητα διοργάνωσης συναντήσεων Β2Β.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στα email του Επιμελητηρίου Λάρισας καθώς και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

info@larissa-chamber.gr
k.tzitzinou@sbbe.gr

 

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+