Επιχειρηματικές αποστολές

EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ κλάδος: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΣΒΕΡΤΕ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 6 – 8 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

κλάδος: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

ΣΒΕΡΤΕ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 6 – 8 Νοεμβρίου 2019

Το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Eπιχειρηματική Aποστολή ελληνικών εταιριών από τους κλάδους Βιομηχανίας Σιδήρου & Επεξεργασίας Μετάλλων στη Γερμανία, στο Σβέρτε (Schwerte) και στο Ντόρτμουντ, στις 6-8 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των δράσεών του για υποστήριξη της εξωστρέφειας και της δικτύωσης με την Γερμανική επιχειρηματική κοινότητα σε τομείς ενδιαφέροντος. H Aποστολή γίνεται με την υποστήριξη της Προξένου της Ελλάδας και του Γραφείου Ο.Ε.Υ. στο Ντύσσελντορφ, του Δημάρχου και του Τεχνολογικού Πάρκου του Σβέρτε.

Στόχος της Αποστολής είναι διπλός, αφενός η απόκτηση τεχνογνωσίας για τις εξελίξεις στη Γερμανία στους κλάδους σιδηροβιομηχανίας, παραγωγής και επεξεργασίας μετάλλων, την έρευνα, τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, και αφετέρου η επιχειρηματική δικτύωση και η αναζήτηση δυνατοτήτων και ευκαιριών συνεργασίας με γερμανικές εταιρίες, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Φορείς σε μία περιοχή της Γερμανίας με έντονη βιομηχανική δραστηριότητα στους τομείς αυτούς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για συναντήσεις και συζητήσεις Β2Β με γερμανικές επιχειρήσεις των περιοχών Σβέρντε και Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να υποβάλουν προτάσεις και να διερευνήσουν το έδαφος για συμπράξεις, joint-ventures, μεταφορά τεχνογνωσίας, συμπαραγωγή, συνεργασία σε έργα και εφαρμογές καινοτομίας, κλπ., καθώς και να επισκεφθούν σημαντικά Ερευνητικά Ινστιτούτα, εξειδικευμένους Τεχνολογικούς Οργανισμούς, και σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση στo y.patsiavos@ahk.com.gr μέχρι 29/10/19.

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιος είναι ο κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager, y.patsiavos@ahk.com.gr, τ. τηλ.2106419026, 6945234747.

Πρόγραμμα
Φόρμα Συμμετοχής

Mε εκτίμηση,

Αθανάσιος Κελέμης

Γενικός Διευθυντής & Mέλος Δ.Σ.

Eλληνογερμανικό Εμπορικό

& Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+