Νέα / Ανακοινώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή των Επαγγελματιών Αισθητικών- μελών της ΟΣΕΔΑΕ και ευχές για το νέο έτος, προς τη γενική γραμματέα Επιμελητηρίου Λάρισας , Α Αντιπρόεδρο Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. και πρόεδρο της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας , Καλλιόπη Τζήκα

Αξιότιμη κυρία Τζήκα,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη στήριξη που προσφέρετε στους Επαγγελματίες Αισθητικούς με την παρουσία σας στο webinar του ΕΕΑ με θέμα «ενδυνάμωση αισθητικού εν μέσω COVID 1» και την πολύτιμη συνδρομή σας στην προβολή των αναγκών και προβλημάτων του κλάδου, στην προώθηση των μέτρων στήριξης των πολύ μικρών επιχειρήσεων όπου ανήκουμε και κυρίως με την συμπαράστασή σας κατά το διάστημα του Δεκεμβρίου όταν διαπιστώθηκε η εξαίρεση του κλάδου των εργαστηρίων αισθητικής από την επανεκκίνηση δραστηριότητας της αγοράς ενόψει των εορτών.
Ο κλάδος της αισθητικής ανήκει στις ισχυρά πληττόμενες επιχειρήσεις καθώς έχει δύο σημαντικές αδυναμίες, αυτή της πολύ μικρής επιχείρησης και αυτή της γυναικείας επιχειρηματικότητας και επομένως θα χρειαστεί τη μέγιστη αρωγή ώστε να βγει από την κρίση του COVID-19 με τις δυνατόν μικρότερες απώλειες.
Καθώς είμαστε στην αρχή του νέου έτους, συμβολικού για την Ελλάδα εφόσον συμπίπτει με τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, σκεφτόμαστε μόνο θετικά, γνωρίζοντας ότι οι Έλληνες όταν ενεργούν ενωμένοι, μπορούν να επιτύχουν θαύματα. Σε αυτό το θαύμα ελπίζουμε και με αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας, σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας για το 2021 και τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την σύμπραξη και τη συνεργασία.

Με ειλικρινή εκτίμηση, για το ΔΣ της ΟΣΕΔΑΕ,
Χουρίδου Μαγδαληνή, πρόεδρος

ευχαριστηρια επιστολη επαγγελματιων αισθητικων

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+