Νέα / Ανακοινώσεις

FREE WEBINAR για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές – Πώς θα αναπτύξουμε την αγορά των ασφαλίσεων Ζωής!!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ : ΜΗΝΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Λάβετε μέρος στο διεθνές WEBINAR του LHAT (Life Happens Ambassador Team) και στηρίξτε το σκοπό του Life Happens.

Tην Παρασκευή 25/09 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος)

  • Μάθετε καταπληκτικές ιδέες για το πώς να “περάσετε” το μήνυμα της ασφάλισης ζωής στους πελάτες σας από κορυφαίους ομιλητές.
  • Δείξτε την υποστήριξή σας στην αποστολή αυτού του καταπληκτικού οργανισμού (δείτε περισσότερα στο www.life happens.org )
  • Ας αναβαθμίσουμε όλοι μαζί την εικόνα του επαγγέλματός μας στην κοινωνία και ας αποδείξουμε την προστιθέμενη αξία του στη ζωή των συμπολιτών μας

Όπως ανακοινώσαμε και στο συνέδριό μας, είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για μια εξαιρετικής σημασίας στρατηγική συνεργασία με τον πολύ μεγάλο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό με έδρα την Washington της Αμερικής,το LIFE HAPPENS.

Έναν οργανισμό, με μοναδικό στόχο την εκπαίδευση του καταναλωτή πάνω στην ανάγκη της ασφάλισης ζωής, της μόνιμης ολικής ανικανότητας, και του critical illness (των σοβαρών ασθενειών). Έναν τεράστιο οργανισμό, ο οποίος κάνει πολλές καμπάνιες καθόλη τη διάρκεια του έτους για αυτό το σκοπό.

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης, επιλέχθηκε ως ο πρώτος διεθνής πρεσβευτής (international ambassador) του οργανισμού και πρόεδρος της ομάδας των ambassadors σε κάθε χώρα του κόσμου εκτός Αμερικής, ώστε να συμβάλει στη διάδοση του μηνύματος του οργανισμού πέραν των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Συγκρότησε μια ομάδα από καταξιωμένους και βραβευμένους ασφαλιστικούς συμβούλους από όλο τον κόσμο, το LHAT (Life Happens Ambassador Team) και στις 25/09 θα διεξαχθεί το πρώτο Webinar, μιας και ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ασφάλιση ζωής, αρχικά , αρχικά ΜΟΝΟ για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όπου τα μέλη της ομάδας θα μιλήσουν για τη “σημασία της ασφάλισης ζωής”.

Ένα εθελοντικό έργο που προκύπτει από απεριόριστη αγάπη , πάθος και πίστη για το θεσμό μας!

Στηρίξτε την αποστολή του Life Happens, λαμβάνοντας μέρος στο WEBINAR
την Παρασκευή 25/09 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος)

Το Webinar θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και οι ομιλίες θα είναι στα αγγλικά. (δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει δυνατότητα μετάφρασης)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ

https://www.youtube.com/embed/j599unA3O3I

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+