Ημερίδες / Εκδηλώσεις

GREECE – NORTH AFRICA E-BUSINESS GATHERING (ALGERIA –EGYPT –LIBYA –MOROCCO –TUNISIA) “Friendship and cooperation in the Mediterranean”

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την τρίτη διαδικτυακή εκδήλωση της χρονιάς, με θέμα την σύσφιξη των εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων της Ελλάδας με πέντε αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής (Αλγερία, Αίγυπτο, Λιβύη, Μαρόκο και Τυνησία).

Η εν θέματι εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από τους Άραβες Πρέσβεις και Επιτετραμμένους στην Ελλάδα και υψηλού επιπέδου ομιλητές από όλες τις συμμετέχουσες χώρες.

Οι ομιλίες θα διεξαχθούν σε ελληνικά και αραβικά, ενώ η δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων θα γίνει στην αγγλική ή κάποια άλλη γλώσσα κοινής συννενόησης.

Οι δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου στοχεύουν πάντα στην στήριξη των μικρο-μεσαίων ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση των μεταξύ τους εμπορικών δεσμών.

Περισσότερες πληροφορίες θα σταλούν εν ευθέτω χρόνω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:
http://www.larissa-chamber.gr/…/SAVE_THE_DATE-Greece-N… 

 
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+