Εκθέσεις

2η Έκθεση Ταξιδιών και Διακοπών – Greek Travel Show 2018

Η 2η Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές 2018 μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Δείτε το απολογιστικό βίντεο της πρώτης διοργάνωσης εδώ.

Το τουριστικό γεγονός greektravelshow.helexpo.gr/el που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi».

Κατά τη διάρκειά του τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα προβάλουν και θα διαθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και στους εμπορικούς επισκέπτες, Έλληνες και ξένους. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών τους λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Σε αυτήν την προσπάθεια ενίσχυσης του εσωτερικού τουρισμού, σας καλούμε να συμμετέχετε με εκθετήριο χώρο στον οποίο θα έχετε τη δυνατότητα απευθείας και άμεσης πώλησης των υπηρεσιών σας στους χιλιάδες επισκέπτες στης έκθεσης.

Μπορείτε να βρείτε:

το ενημερωτικό υλικό greektravelshow.helexpo.gr/el/sales_brochure
τιμές και τύπους περιπτέρων greektravelshow.helexpo.gr/el/prices
τα έντυπα συμμετοχής greektravelshow.helexpo.gr/el/documents
και τις κατόψεις greektravelshow.helexpo.gr/el/gp

Περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 2310 291188 | Ε: travel@helexpo.gr

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+