Νέα / Ανακοινώσεις

Υπουργείο Εξωτερικών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Β8 Διεύθυνση

Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

ΘΕΜΑ:

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για αξιοποίηση κεφαλαίων του IPARD 2 για ανάπτυξη αγροτικών επιχειρήσεων στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας -Ενημέρωση των μελών σας

ΣΧΕΤ:
Έγγραφο Γραφείου ΟΕΥ Σκοπίων/Πρεσβείας Σκοπίων με ΑΠΦ 2045&2701/ΑΣ 1290/8.10.2019

Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού εγγράφου του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Σκοπίων της χώρας μας, σας γνωρίζουμε, ότι ο Οργανισμός Οικονομικής Υποστήριξης της Γεωργίας και της Οικονομικής Ανάπτυξης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσε πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Μηχανισμού Προενταξιακής Βοήθειας για την Αγροτική Ανάπτυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις, το αργότερο, έως τις 19 Νοεμβρίου 2019.
Το διαθέσιμο χρηματικό ποσό για πραγματοποίηση επενδύσεων ανέρχεται σε 16,6 εκ. ευρώ. Επιλέξιμες είναι οι επενδύσεις εκσυγχρονισμού υφισταμένων ή έναρξης νέων μονάδων παραγωγής ζυμαρικών, ποτών, αρτοσκευασμάτων και προϊόντων αρτοποιίας, κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, θηραμάτων, ξύλου και ξυλείας, εγκαταστάσεων διαμονής καθώς και άνοιγμα εστιατορίων που προσφέρουν υπηρεσίες τροφοδοσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις μπορούν να εντοπίσουν τα απαραίτητα έντυπα για την υποβολή της αίτησης και το εγχειρίδιο για τους δικαιούχους από τον ιστότοπο του Οργανισμού: www.ipardpa.gov.mk .

Ο Διευθυντής

Αντώνιος Κατεπόδης

Σύμβουλος ΟΕΥ Α’

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+