Εκθέσεις

Natural and Organic Products Europe 2019

Στις 07 & 08 Απριλίου 2019 πραγματοποιείται στο Λονδίνο για 25η χρονιά η μοναδική έκθεση Φυσικών και Βιολογικών προϊόντων για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, που αποτελεί και μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως, την συμμετοχή στην οποία το Επιμελητήριο Λάρισας σκοπεύει να επιδοτήσει.

10.571 επισκέπτες – επαγγελματίες του κλάδου
1.468 hosted buyers από 76 χώρες
746 εκθέτες από 48 χώρες

Η Natural & Organic Products Europe αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση για την αγορά των Delicatessen, Supermarket με premium προϊόντα, Καταστημάτων Βιολογικών προϊόντων, HORECA και Health store chains και προσφέρει την δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να:

  • Γνωρίσουν τους μεγαλύτερους διανομείς και χονδρεμπόρους της Μ.Βρετανίας
  • Προβάλλουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες αγοραστές
  • Βρουν Αντιπροσώπους και Διανομείς για τα προϊόντα τους
  • Λανσάρουν νέα προϊόντα σε ολόκληρο τον κλάδο
  • Κλείσουν συμφωνίες και πάρουν παραγγελίες
  • Γνωρίσουν τον ανταγωνισμό και την προστιθέμενη αξία του
  • Προβληθούν σε ΜΜΕ της Μ. Βρετανίας

Ακόμη το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία χώρα με ηγετική θέση στην κατανάλωση βιολογικών & φυσικών προϊόντων συνολικής αξίας άνω των £2.2δις, η οποία επηρεάζει άμεσα όλες τις χώρες τις Κοινοπολιτείας των Εθνών και ιδιαιτέρα τις Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότιος Αφρική και Καναδάς. Κάθε χρόνο την έκθεση επισκέπτονται αγοραστές των παρακάτω αλυσίδων, οι οποίοι αναζητούν νέα προϊόντα για το portfolio τους.

Το παραπάνω είναι μια εξαιρετική είδηση καθότι η στήριξη του Υπουργείου σε συνδυασμό με την συμμετοχή των Περιφερειών και Φορέων καθώς και την πλήρη υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου θα ενισχύσουν περαιτέρω την ελληνική παρουσία προβάλλοντας το brand «Ελλάδα» που τόσο αναγκαίο είναι για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων σε σύγκριση αντίστοιχα των ανταγωνιστικών μεσογειακών χωρών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με το Επιμελητήριο Λάρισας (αρμόδια κα Τσολάκη, τηλ. 2410 549884 εσωτ. 111) έως την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+