Νέα / Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας μας.

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε την αγαπημένη της Διεθνή Έκθεση που έλαβε χώρα από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.
 
Η φετινή ΔΕΘ ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα, με θεματικό άξονα το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της χώρας στην οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία. Στην 85η ΔΕΘ έδωσαν το παρόν και οι 13 Περιφέρειες της χώρας προκειμένου να αναδειχθεί η ιστορικής τους συνέχεια αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξής τους.
 
Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία όλων των επιμελητηρίων της χώρας με εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θα παρουσίασαν προϊόντα ελληνικής παραγωγής και υπηρεσίες που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τις νέες τεχνολογίες.
 
Το Επιμελητήριο Λάρισας έδωσε το παρόν με τις κάτωθι τοπικές επιχειρήσεις μέλη του
 
ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΠΗΝΕΙΟΥ ΙΚΕ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ
ΚΟΙΝΣΕΠ COMVOS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ
smartips ΠΩΛΗΣΗ AV εξοπλισμού
 
Δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξήχθη η έκθεση, ήταν «αναμφισβήτητα επιτυχημένη» κι έδωσε από τη Θεσσαλονίκη το μήνυμα ότι η επανεκκίνηση της οικονομίας και της εκθεσιακής δραστηριότητας είναι εφικτή, όταν εφαρμόζονται σωστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα
 
Να σημειωθεί ότι η ΔΕΘ αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη έκθεση που πραγματοποιήθηκε εν μέσω πανδημίας στην Ευρώπη.
 
ΔΕΘ 2021
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+