Νέα / Ανακοινώσεις

Στο Επιμελητήριο Λάρισας ο Τ. Πετρόπουλος

Το Επιμελητήριο Λάρισας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Τάσος Πετρόπουλος, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα, κυρίως ασφάλισης των εργαζομένων αλλά και φορολογικά ζητήματα. Συγκεκριμένα, από τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου, τέθηκαν ζητήματα καίριας σημασίας για τον επιχειρηματικό κόσμο της Λάρισας, όπως είναι μείωση συντελεστή φορολογίας εισοδήματος ,φόρου μερισμάτων, την προκαταβολής και του φόρου εισοδήματος.

Επίσης σταδιακή μείωση στις εισφορές εργοδότη-εργαζομένου με σκοπό το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας, διατήρηση ενός μόνο βιβλίου εργασιών για όλους τους τόπους εργασίας των αγροτών, να επανέλθει η φοροαπαλλαγή στα ασφάλιστρα ζωής της ιδιωτικής ασφάλισης, ως ίσχυε, καθώς και το εξάμηνο του δόκιμου ασφαλιστή (άνευ εισφορών).

Επίσης σημαντικό αίτημα προς τον υπουργό να διορθωθεί η αδικία σε ό,τι αφορά στο χάσμα της σύνταξης, αναγνωρίζοντας ότι έχει γίνει μια καλή αρχή με τη μείωση 7% στον κλάδο.

Τέθηκαν επίσης πολλά επιμέρους ζητήματα, τα οποία αφουγκράστηκε με προσοχή ο Υφυπουργός και είμαστε σε αναμονή των ενεργειών του.

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+