Εκθέσεις

1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Αστική του εταιρεία και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης και των Επιμελητηρίων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, συνδιοργανώνουν την 1η Πολυκλαδική Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.

Η Έκθεση που αποτελεί επανεκκίνηση της «Εμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας», όπως ήδη ανακοινώθηκε, στοχεύει στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας. Ζητούμενο από πλευράς διοργανωτών είναι η έκθεση του Ιουνίου να συγκεντρώσει το οικονομικό και κοινωνικό ενδιαφέρον της επιχειρηματικής κοινότητας της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, να συμβάλει στην τόνωση των συναλλαγών και της ρευστότητας των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν, αλλά κυρίως να αναδείξει τον εξωστρεφή χαρακτήρα των εκθετών που θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν στο καταναλωτικό κοινό και στους εμπορικούς επισκέπτες με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες τους και τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντας της παραγωγής τους.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί, όπως αρχικά προγραμματίστηκε, και το «1ο Αναπτυξιακό Επιχειρηματικό Συνέδριο», στο οποίο με κεντρικό άξονα και τίτλο το τρίπτυχο «Τουρισμός- Πολιτισμός- Τοπικά Προϊόντα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιχειρηματίες, «ειδικοί» επιστήμονες, και εκπρόσωποι φορέων, που τεκμηριωμένα θα εισηγηθούν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μέσω της στήριξης της Ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Την έκθεση, επίσης, θα πλαισιώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών και των πολιτών-καταναλωτών και θα συμβάλλει στην αύξηση της «επισκεψιμότητας». Καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα, αλλά και «γευσιγνωστικές» παρουσιάσεις, με επιτόπιες επιδείξεις μαγειρικής με χρήση τοπικών διατροφικών προϊόντων των εκθετών του κλάδου, θα αποτελέσουν «Highlights» της διοργάνωσης, μαζί με το «Φεστιβάλ Μπύρας» που διοργανώνεται με τη συμμετοχή ντόπιων ζυθοποιών. Επίσης, οι προγραμματιζόμενες ιδιαίτερες παρουσιάσεις κλαδικών προϊόντων, αλλά και των δραστηριοτήτων των Εμποροβιοτεχνικών και Επαγγελματικών Συλλόγων και Σωματείων της περιοχής, θα συμβάλλουν στην επιτυχία της ανανεωμένης και στοχευμένης προσπάθεια των διοργανωτών για να δοθεί ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και στην ενδυνάμωση των επιχειρήσεών του.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Ιουνίου 2019, και καλούνται όλες οι επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στο 2410 255 388 ή με email στο info@larissa-chamber.gr.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+