Νέα / Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO DIGITAL 2021

Η FOOD EXPO αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός και τον ρυθμιστή των τάσεων στον κλάδο διατροφής κάθε φορά που πραγματοποιείται. Για το 2021 λόγω των αρνητικών συνθηκών που δημιουργεί η Πανδημία, αποφασίστηκε η λειτουργία της έκθεσης μέσω ψηφιακής πλατφόρμας από 14-18/6/2021.

Η FOOD EXPO DIGITAL αποτελεί μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχείρηση να επικοινωνήσει για 5 συνεχόμενες ημέρες και να προωθήσει τα προϊόντα της σε χιλιάδες αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω μιας tailor made ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Κάθε επιχείρηση προβάλλεται ξεχωριστά δημιουργώντας το δικό της profile στην πλατφόρμα εμπλουτισμένο με video, εικόνες προϊόντων και λογοτύπων και θα έχει την υποστήριξη της ομάδας ψηφιακών εφαρμογών και εξωστρέφειας της FORUM AE για την διευκόλυνση της.

Το Επιμελητήριο Λάρισας, επιχορηγεί τις επιχειρήσεις (μέλη) στο 100% της συμμετοχής τους στην έκθεση.
Για δήλωση συμμετοχής, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπληρώνοντας τα στοιχεία της επιχείρησης.
https://forms.gle/ybLgMm4HDKMHH9rS7
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω emai: info@larcci.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 255 388 (Υπόψιν κας. Τσολάκη)

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+