Σεμινάρια

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 1ο WEBINAR ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Αγαπητά μέλη,

 

Τον τελευταίο καιρό έχουμε ζήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις με άγνωστες συνέπειες τόσο για την κοινωνία όσο και για τους επιχειρηματικούς κλάδους. Παρ’ όλα αυτά οφείλουμε να είμαστε στις επάλξεις και να κοιτάμε με το κεφάλι ψηλά την επόμενη μέρα. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά.

 

Φέτος είναι τα 25 έτη από την ίδρυση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Εμπορίου, βιομηχανίας, Τουρισμού και Ναυτιλίας. Υπό κανονικές συνθήκες θα γιορτάζαμε όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα γιορτάσουμε όμως με τα μέτρα που αρμόζουν. Εγκαινιάζουμε την νέα εποχή με το πρώτο Webinar του ΕΚΕΒΕ με τίτλο:
Ελληνοκινεζικές σχέσεις-Ευκαιρίες & προκλήσεις μετά τον Covid-19.

 

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερη στιγμή από τις 5 Ιουνίου 2020 (10:30 π.μ.) καθότι είναι η επέτειοςτων 48 ετών από την ίδρυση των Διπλωματικών σχέσεων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μια επέτειος που σηματοδοτεί το παρελθόν, το παρών και το μέλλον των διμερών σχέσεων Ελλάδας-Κίνας αναλύοντας την επόμενη μέρα έτσι ώστε να ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

 

Η Πρέσβης Κα Ζανγκ Κιουέ θα μας τιμήσει με την παρουσία της με τον ρόλο της κεντρικής ομιλήτριας εκφράζοντας την Κινεζική πλευρά.
Ομιλητής εκφράζοντας την Ελληνική πλευρά θα είναι ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εξωτερικών Κος Γρηγόρης Δημητριάδης

Στο πάνελ θα μας τιμήσουν:
ο Πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου Κος Ανδρέας Ποταμιάνος,
ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Κος Βασίλης Κορκίδης,
ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κος Γιώργος Πατέρας,
ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ Κος Δημήτρης Μαθιός,
ο Πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας FedHATTA Κος Λύσανδρος Τσιλίδης, καθώς και εκπρόσωποι κινεζικών επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα και το Δ.Σ. του ΕΚΕΒΕ, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι τις προκλήσεις τις επόμενης μέρας.

Το “1st HCCI Webinar: Greek-Chinese Business relationships-Opportunities and Challenges after the Covid-19” είναι ανοιχτό για το κοινό και θα χαρούμε για την συμμετοχή σας.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: 5 Ιουνίου 2020, ώρα 10:30 π.μ.

 

Για εγγραφές και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το event@chinese-chamber.gr ή στο 2103629445 με την γραμματεία του ΕΚΕΒΕ.

ή στο 2103629445 με την γραμματεία του ΕΚΕΒΕ.

ή στο 2103629445 με την γραμματεία του ΕΚΕΒΕ.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση.
https://mcusercontent.com/9e7edecc50225a70baa8860b4/images/cc2bb7f2-a014-4d6a-a820-c24564a7822c.jpg

 

Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΚΕΒΕ

Κωνσταντίνος Ν. Γιαννίδης

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+