Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στην ” Έκθεση Κρητικών Προϊόντων Οικοτεχνίας-Χειροτεχνίας”

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην «Έκθεση Κρητικών προϊόντων, Oικοτεχνίας – Χειροτεχνίας», που πρώτα ο Θεός, ετοιμάζουμε να πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη έκθεση μελών του Συλλόγου μας, για 20η φορά, στην Πλ. Ελευθερίας από 29 Ιουλίου έως και 9 Αυγούστου 2021.

Φέτος κάνουμε άνοιγμα και σε γυναίκες επιχειρηματίες και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Πρώτα για σύσφιξη σχέσεων που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας, αλλά και για ανταλλαγή, γνωριμία και πώληση των προϊόντων σας.

Τιμή μας, αν μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Ο Σύλλογος έχει ιδιόκτητα κιόσκια ανοικτά, 9 τ.μ. που ενοικιάζει στις συμμετέχουσες με ένα συμβολικό ποσό των 200 ευρώ και για τις 10 ημέρες της έκθεσης. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνεται: ρεύμα (μία πρίζα ρεύματος), προμετωπίδα με το όνομα της επιχείρησης, διαφήμιση, καθαριότητα, φύλαξη.

Η έκθεση θα γίνει με όλους τους κανονισμούς που αναφέρει το Υπουργείο Υγείας.

Για τη συμμετοχή σας δηλώστε ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και αντικείμενο δουλειάς στο email του συλλόγου: women.crete@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6974157232.

Βιογραφικό:

http://www.larissa-chamber.gr/…/Ekt…/2021/Viografiko.pdf

Το Επιμελητήριο Λάρισας αναλαμβάνει το κόστος του περιπτέρου

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+