Δελτία τύπου

Δελτίο τύπου: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη χθες το βράδυ Δευτέρα 26-03-2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας, Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» η οποία πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο και την ΕΦΕΕΛ.

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστίασε στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Την Ημερίδα προλόγισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήριος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτη Κουρμούση να απλουστευτούν οι διαδικασίες για την ένταξη των επιχειρήσεων στο εξωδικαστικό μηχανισμό.

Στην Ημερίδα μίλησε και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος αναφέρθηκε στην ρύθμιση των αγροτικών δανείων.

Επίσης, ο Νομικός Σύμβουλος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ. Άγγελος Γιουρέλης παρουσίασε τις θέσεις του Ινστιτούτου.

Η ημερίδα υπάρχει διαθέσιμη στο κανάλι του Επιμελητηρίου Λάρισας στο Youtube στον εξής σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=vFXeEa3Mw8I

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+