Νέα / Ανακοινώσεις

Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών

Σε συνέχεια των εκλογών του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Δικτύου.

Στόχος όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΔΕΓΕ είναι να εργαστούν με σύμπνοια και προσήλωση για την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας. Το ΕΕΔΕΓΕ πρόκειται να αναπτύξει και να υλοποιήσει δράσεις και πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκπροσωπούν τις περισσότερες περιφέρειες της χώρας.

Στη διαδικασία συμμετείχε η επίτιμη πλέον Πρόεδρος κυρία Σοφία Οικονομάκου, η οποία ενημέρωσε διεξοδικά τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία του Δικτύου.

Η κυρία Οικονομάκου ιδιαίτερα συγκινημένη παρέδωσε το σήμα και τη σφραγίδα του Δικτύου στη νέα Πρόεδρο, κυρία Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της.

Η κυρία Εφραίμογλου δήλωσε: «Πρώτα απ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι τιμή. Για αυτό και συνιστά προσωπική μου δέσμευση να δώσω και από αυτή τη θέση ευθύνης τον καλύτερο εαυτό μου μαζί με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για μια σφαιρική στρατηγική που θα θέτει την γυναικεία επιχειρηματικότητα στο κέντρο της εθνικής προτεραιότητας. Η γυναικεία επιχειρηματικότητα δεν είναι απλά ένα ζήτημα δικαιωμάτων. Είναι ορθολογική αξιοποίηση του δυναμικού της χώρας με στόχο την οικονομική ανάταξη και την κοινωνική συνοχή της πατρίδας μας».

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΕΔΕΓΕ

Πρόεδρος Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου Μέλος Δ.Σ Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ)
Α Αντιπρόεδρος Καλλιόπη Τζίκα Γενική Γραμματέας Επιμελητηρίου Λαρίσης
Β Αντιπρόεδρος Ελένη Τσιαπάρα Μέλος Δ.Σ Επιμελητηρίου Σερρών
Γ Αντιπρόεδρος Ματούλα Βελώνη Α’ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας
Δ Αντιπρόεδρος Πολύμνια Αλεξιάδου Γενική Γραμματέας Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ)
Γενική Γραμματέας Χριστίνα Φυτέα Μέλος Δ.Σ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ)
Αν. Γεν. Γραμματέας Αναστασία Μανώλα Μέλος Δ.Σ Επιμελητηρίου Ρεθύμνης
Οικονομικός Επόπτης Νίκη Μαλαφούρη Γενική Γραμματέας Επιμελητηρίου Ζακύνθου
Αν. Οικον. Επόπτης Ασπασία Λουπάκη Μέλος Δ.Σ Επιμελητηρίου Χανίων

 

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+