Ενημέρωση - Δράσεις

3η συνάντηση “Γυναίκες σε κίνδυνο. Ευαλωτότητα και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας”

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας “Η Γυναίκα στο Επίκεντρο, μια Διαχρονική Περιπέτεια”.

Η τρίτη συνάντηση με τίτλο “Γυναίκες σε κίνδυνο. Ευαλωτότητα και οι προκλήσεις της επόμενης μέρας” θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14-04-2021 και ώρα 19.00 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Λαρισαίων στο You tube.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης και η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Δήμου Λαρισαίων Αγορίτσα Απρίλη.

Για το θέμα θα μιλήσουν ο κ. Νίκος Πουτσιάκας: Κοινωνιολόγος, Μέλος του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου, η κα Μαγδαληνή Ζαφειρίου: Υπεύθυνη των Προγραμμάτων Ενημέρωσης για την Α21 Ελλάδος, η κα Καλλιόπη Μυτιλιναίου : Βοηθός Συντονισμού Πυλώνα Απασχολησιμότητας HELIOS IOM (ΔΟΜ), ο κ. Γεώργιος Παπανικολάου: Συντονιστής Κοινωνικών Υπηρεσιών 2021 (ΔΗΚΕΛ) και η κα Ανθή Γιάγκα: Εκπρόσωπος Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Νατάσα Πολυγένη.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+