Σεμινάρια

Webinar: “Οι πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων σε ψηφιακό περιβάλλον”

Το Επιμελητήριο Λάρισας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το δωρεάν webinar που οργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ( ΕΕΑ) , με θέμα, ” Οι πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων σε ψηφιακό περιβάλλον”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΕΕΑ-ΕΙΑΣ , την Παρασκευή 18/12/2020 και ώρα 16:00 έως 19:00 πραγματοποιείται δωρεάν webinar για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Εισηγητής του webinar το οποίο αφορά τις πωλήσεις σε ψηφιακό περιβάλλον έχει εισηγητή τον κ. Γιώργο Χανό και θα εστιάσει στο τόσο επίκαιρο ζήτημα που σχετίζεται με την ανάπτυξη των εργασιών.

Σύντομο Βιογραφικό: Ο κος Γιώργος Χανός, είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης Ανθρωπίνου Δυναμικού, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διαθέτων σημαντική εφαρμοσμένη εμπειρία και εξειδίκευση επί θεμάτων Ασφαλιστικών Θεσμών, Ασφαλιστικής Τεχνικής και Επικοινωνίας. Ο κος Χανός είναι τακτικός εισηγητής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, πρωτίστως σε εκπαιδευτικά αντικείμενα του ενδιαφέροντος των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, περιοδικός εισηγητής των Πανεπιστημίων Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και Εκπαιδευτικός Σύμβουλος ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων. Κατά τη σταδιοδρομία του, έχει διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων, ενώ έχει αναπτύξει εξειδικευμένο συγγραφικό έργο και συστηματική εκπαιδευτική δραστηριότητα σε καίριους τομείς ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος.

Για να παρακολουθήσετε το webinar κάντε εγγραφή στο σύνδεσμο που ακολουθεί στην πλατφόρμα (ZOOM):
https://zoom.us/webinar/register/WN_Wyq-T76JTTWqQ2gg3TKlqg
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+