Εκθέσεις

17η Έκθεση ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας | Λάρισα, Κεντρική Πλατεία

Σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση της 17ης Έκθεσης «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου 2019 στην Λάρισα, στην Κεντρική Πλατεία.

Η Έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας», αποτελεί σημείο αναφοράς για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με τη συμμετοχή κρητικών παραγωγών και επιχειρήσεων. Στη συνέχεια όμως αγκαλιάστηκε και από παραγωγούς άλλων περιοχών της χώρας που θέλησαν μέσα στο πλαίσιο αυτό να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Η άρτια διοργάνωση των εκθέσεων, η υψηλή τους επισκεψιµότητα, ο μεγάλος όγκος των παράλληλων εκδηλώσεων και η εξαιρετική προβολή που έχουν, τις έχουν καταστήσει δημοφιλείς για τους εκθέτες.

Με τη σημερινή μας επικοινωνία σας προτείνουμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της συμμετοχής σας στη διοργάνωση αυτή.

Το Επιμελητήριο Λάρισας θα διαθέσει δωρεάν για τα μέλη του περίπτερο 12τ.μ., για να εκθέσουν οι επιχειρήσεις που επιθυμούν τα προϊόντα τους, όχι όμως για πώληση αυτών.

Facebook: Κρήτη Η Μεγάλη Συνάντηση

Αναλυτικές πληροφορίες
Κάτοψη

Για πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο Επιμελητήριο Λάρισας (Υπόψιν κο. Φιλιππόπουλο Χρήστο )
Τηλ: 2410 255 388 (Εσωτ. 121)

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+