Νέα / Ανακοινώσεις

8ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει τη διοργάνωση του πολυ-αναμενόμενου 8ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ, στις 27-28 Νοεμβρίου 2019. Το Φόρουμ, το οποίο αποτελεί την ετήσια εκδήλωση-ναυαρχίδα του Α.Ε.Ε., συγκεντρώνει, κάτω από την ίδια στέγη, ελληνικούς και αραβικούς παράγοντες, με στόχο τη δημιουργία διμερών επιχειρηματικών σχέσεων αλλά και περαιτέρω ανάπτυξη των υφισταμένων, εστιάζοντας σε τομείς που άπτονται του ενδιαφέροντος τόσο της ελληνικής όσο και της αραβικής πλευράς, σε μία αφορμή εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεδρίες με παρουσιάσεις και διαβουλεύσεις επί στρατηγικών θεμάτων και διμερείς συναντήσεις Β2Β σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Συνημμένα και για περισσότερες πληροφορίες, βρίσκεται η Γενική Επισκόπηση του 8ου Φόρουμ, καθώς και η ανακοίνωση για το επόμενο τεύχος του περιοδικού «ΜΑΝ» του Επιμελητηρίου μας, που θα εκδοθεί με αφορμή το συνέδριο και θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες την ημέρα διεξαγωγής του.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, στις 16:00

Σας αναμένουμε όλους εκεί!

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+