Εκθέσεις

Πρόσκληση συμμετοχής στην 28η ΔΕ Hermes Expo

Το Επιμελητήριο Λάρισας, στην προσπάθειά του να ενισχύσει τις ελληνικές εξαγωγές στο εξωτερικό, σκοπεύει να συμμετάσχει από κοινού με την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη 28η διεθνή επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo “Ερμής Έξπο” Ουάσιγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη στις 8 – 11 Απρίλιου, 2019, χρηματοδοτώντας τη δράση σε ποσοστό 90% και καλεί τα μέλη του να στηρίξουν τη δράση αυτή.

Γνωρίζοντας την ανάγκη προώθησης των Ελληνικών και Κυπριακών επιχειρήσεων και Φορέων της Ελλάδας και Κύπρου στην Αμερική και την ανάγκη για προσέλκυση Αμερικανικού κεφαλαίου και επενδύσεων στη χώρα μας και αντίστροφα, η διεθνής έκθεση “Ερμής σαν ο μοναδικός εκθεσιακός οργανισμός διαθέτει την υποδομή, τη δικτύωση και τα μέσα για την ενημέρωση των Ελληνο-Αμερικανών και Αμερικανών Επιχειρηματιών, Αμερικανικών Κρατικών φορέων και Εμπορικό-οικονομικών Επιμελητηρίων για το νέο πρόσωπο της Ελλάδας σαν Τουριστικός προορισμός και τις ευκαιρίες που παρουσιάζει για επενδύσεις παρόλες τις οικονομικές δυσπραγίες, μέσα από τις οποίες μπορούν να βρεθούν έξυπνες λύσεις για καινούργιες ευκαιρίες.

HermesExpo
Η συμμετοχή σας στην έκθεση HERMES EXPO θα δώσει την ευκαιρία:

Να προβάλετε και να ενημερώσετε το Αμερικανικό, Ελληνο-Αμερικανικό και Ελληνο-Κυπριακό κοινό για το προφίλ της εταιρείας σας και να προβάλλετε τα προϊόντα σας.
Να συμμετέχετε σε γευσιγνωσίες και συζητήσεις με Αμερικανούς διανομείς και Αμερικανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκπρόσωπους φορέων και επιχειρήσεων.
Να συναντηθείτε με Ταξιδιωτικούς πράκτορες και Αντιπροσώπους για παρουσίαση των τουριστικών, επιχειρηματικών, πολιτιστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η 28η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Queens Chamber of Commerce, Gloucester County Chamber of Commerce, του Δήμοu Φιλαδέλφειας, του Ελληνοαμερικανικού Επιχειρηματικού Συμβουλλίου της ευρύτερης περιοχής Φιλαδέλφειας USGBAC, του οργανισμού EMBCA και του Εκθεσιακού Φορέα “HERMES EXPO International” από το 1992.
Στο πλαίσιο της εκθέσεως διοργανώνεται συνέδριο το οποίο προσελκύει ισχυρούς Οικονομικούς, Επιχειρηματικούς και Πολιτικούς Παράγοντες της Αμερικής και της Ελληνοαμερικανικής παροικίας δίνοντας ευκαιρία επιλογών και έκφρασης.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Λάρισας (info@larissa-chamber.gr) μέχρι 31-1-2019.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+