Εκθέσεις

4η Γιορτή Ανθοκομίας στον Αμπελώνα

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Τιρνάβου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας διοργανώνει την  4η Γιορτή Ανθοκομίας στον Αμπελώνα,  η οποία έχει αρχίσει  να  αποτελεί  ένα από τα   πιο σημαντικά  εμπορικά  γεγονότα της περιοχής μας , ετησίως, για την Ανθοκομία και όχι μόνο.

Οι συμμετέχοντες είναι έμποροι και βιοτέχνες ειδών κήπου αλλά και επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το αντικείμενο και θα δώσουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να προμηθευτούν φυτά σε προσιτές τιμές, απευθείας από Έλληνες παραγωγούς,  αλλά και να ενημερωθούν λεπτομερώς για την κατασκευή και τη συντήρηση των κήπων τους.

Εκτός από φυτά, εποχιακά λουλούδια και δενδρύλλια, θα υπάρχουν χλοοτάπητες, εργαλεία κήπου, προϊόντα εξοπλισμού και διακόσμησης (κηποτεχνική, σαλόνια κήπου, πέργκολες, κατασκευές, είδη καλλιέργειας λαχανόκηπων, τεχνικές ποτίσματος εργαλεία, πετρόκηπους, γλάστρες , μέλι και παράγωγα μελιού, Αλόη και τα προϊόντα της κλπ) !!!

Στο χώρο της γιορτής θα φιλοξενηθούν παράλληλες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις που θα προσδώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα σε κάθε ημέρα της διοργάνωσης. Επίσης, για δεύτερη φορά, θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος του Αμπελώνα και ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέματα φυτικής παραγωγής και παρουσίαση βιβλίων. Σκοπός της γιορτής είναι η προβολή του τόπου, για την περαιτέρω τουριστική και οικονομική του ανάπτυξη. Η είσοδος στη γιορτή, είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+