Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή Διημερίδα EaSI BASIC 16 & 17 Δεκεμβρίου 2020: Building Alternative Skills’ Innovative sChemes – BASIC «Οικοδομώντας Εναλλακτικά Καινοτομικά Σχήματα Δεξιοτήτων» EaSI-PROGRESS – Awareness Raising Activities on “Upskilling Pathways: New Opportunities for Adults” Δράση BASIC – VS/2018/002

Η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υ.ΠΑΙ.Θ.με τη συμμετοχή του ΟΑΕΔ, του ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ και του ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ και τη συμβολή του EPALE διοργανώνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: «Πολιτικές και Προτάσεις Διαμόρφωσης Διαδρομών Αναβάθμισης Δεξιοτήτων για ενήλικους με χαμηλά προσόντα»

Την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, ώρα έναρξης 12:30 μ.μ. & Την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, ώρα έναρξης 10:00 π.μ.

Στη Διημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Δ/νση Απασχόλησης), του Ευρωπαϊκού Δικτύου Βασικών Δεξιοτήτων (EBSN), της Εθνικής Μονάδας Υποστήριξης EPALE, του Εθνικού Ινστιτούτου Ανάλυσης Δημόσιων Πολιτικών (INAPP – Ιταλία), και του Οργανισμού Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων (AFPA – Γαλλία).

Στη Διημερίδα θα παρουσιαστεί η Δράση EaSI BASIC και τα βασικά αποτελέσματα της καθώς επίσης και τα συμπεράσματα της εξωτερικής αξιολόγησης της. Η Διημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση εμπειρογνωμόνων του πεδίου της Εκπαίδευσης Ενηλίκων σχετικά με προκλήσεις και στόχους των προγραμμάτων αναβάθμισης δεξιοτήτων ενηλίκων με χαμηλά προσόντα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Δελτίο Τύπου.
https://drive.google.com/…/1mvVpoIHNlB1YCRemCFTu5…/view

Πρόγραμμα της Ημερίδας
https://drive.google.com/…/1tAqpkN1WDGS9Vbq8KxFMxp…/view

Σύντομο Ενημερωτικό του Έργου
https://drive.google.com/…/1-0XpIHQmvP30…/view

Για τη Διαδικτυακή ημερίδα είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

https://zoom.us/…/tJ0lfuypqDIsGdTMvyZfMYD14u5ibKsJyxzJ

Meeting ID: 998 9516 9630

Passcode: 069144

* Η Διημερίδα θα καταγράφεται (recording) και θα μεταδίδεται ζωντανά (live steaming) για τους σκοπούς επικοινωνίας και προβολής της δράσης.

EaSI BASIC
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+