Ευρωπαϊκά ΠρογράμματαΝέα / Ανακοινώσεις

Διακρατική συνάντηση του έργου WIN στη Σόφια

Στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας η 4η διακρατική συνάντηση του έργου «WIN – Introducing the job profile of the Workplace Innovation Manager», το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+. Το Επιμελητήριο Λάρισας συμμετείχε στη συνάντηση ως εταίρος με την αποστολή των υπαλλήλων κ. Μανίκα Στέλλα και Τσουκνίδα Μαριάνα ως εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου.  

Σκοπός του έργου WIN είναι να εισάγει και να καθιερώσει το ρόλο του Manager καινοτομίας στον χώρο εργασίας τον οποίο οραματίζεται ως έναν εσωτερικό κόμβο γνώσης που θα είναι σε θέση να διαδώσει έννοιες σχετικά με τη διαχείριση ιδεών, τη σχεδιαστική σκέψη και τις ικανότητες καινοτομίας σε ολόκληρο τον οργανισμό.

Η ατζέντα της πρώτης ημέρας αφορούσε στην παρουσίαση των επιμέρους αναγκαίων δράσεων για την υλοποίηση του έργου. Θέματα όπως η τρέχουσα κατάσταση, τα προβλήματα, οι απαιτήσεις καθώς και ο προγραμματισμός των επόμενων δραστηριοτήτων και η μεθοδολογία υλοποίησής τους απασχόλησαν τους εκπροσώπους του εταιρικού σχήματος.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την διοικητική παρακολούθηση του έργου και τους τρόπους διάχυσης και επικοινωνίας των έως τώρα αποτελεσμάτων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης στους εταίρους από τον οργανισμό Balkan Bridge που ήταν ο διοργανωτής της συνάντησης.

Περισσότερα για το έργο: https://project-win.eu/

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+