Νέα / Ανακοινώσεις

Επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας σε Δαμάσι και Μεσοχώρι

Το Δαμάσι και το Μεσοχώρι επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 5/3/2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, Σωτήρης Γιαννακόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο, Δημήτηρη Παπαλέξη και τον Υπέυθυνο Εξυπηρέτησης Επχειρήσεων, Γιώργο Τσιαπλέ.
 
Ο Πρόεδρος και τα μέλης Διοικητικής Επιτροπής του φορέα είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι το μέγεθος των ζημιών που προκάλεσαν οι πρόσφατοι σεισμοί,καθώς και να συνομιλήσουν με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.
 
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κύριος Γιαννακόπουλος « Ειναι ευτύχημα το ότι δε θρηνήσαμε ανθρώπινες απώλειες, ωστόσο θα πρέπει άμεσα να ληφθεί μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών και την κατά το δυνατό συντομότερη επάνοδο στην κανονικότητα. Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις να υπάρξει ιδιαίτερη φροντίδα για άμεση αποζημίωση αποκατάστασης των φθορών στα κτήρια, αλλά και στα κατεστραμένα εμπορεύματα και πάγια. Ως διοίκηση του Επιμελητηρίου θα απευθυνθούμε προς όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ούτως ώστε να υπάρξει άμεση ανακούφιση των πληγέντων συναδέλφων».
Επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας σε Δαμάσι και ΜεσοχώριΕπίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας σε Δαμάσι και ΜεσοχώριΕπίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας σε Δαμάσι και Μεσοχώρι
Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+