Εκθέσεις

6η Εξποτρόφ – Έκθεση τροφίμων και ποτών

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την διοργάνωση της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών- 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ 01 – 04 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των τοπικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών και συμβάλλει στην επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, και ιδίως της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Πλήρως ανανεωμένη, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.

Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με Χρυσό Χορηγό την διεθνώς πολυβραβευμένη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς οι επισκέπτες θα απολαύσουν τέσσερις ημέρες πλούσιες σε γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Greek Chef 2018» θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ειδικά για το 2019 Εγκαινιάζεται η νέα μας ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Master Class, στην οποία οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους χωρίς κόστος, σε επαγγελματίες και καταναλωτές μέσα από ειδικά sessions γευσιγνωσίας από έμπειρους επαγγελματίες γευσιγνωσίας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά της έκθεσης όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία 5 χρόνια:

  • Το 2018 έλαβαν μέρος 300 εκθέτες-παραγωγοί που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση.
  • Η τελευταία διοργάνωση είχε περισσότερους από 50.000 επισκέπτες χονδρικής και λιανικής, καθώς και επισκέπτες από 20 χώρες του εξωτερικού (διεθνείς αγοραστές για Β2Β).
  • Την ίδια χρονιά, έλαβαν μέρος 7 περιφέρειες με αυτόνομα περίπτερα (ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΚΡΗΤΗΣ, ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ), καθώς και 2 επιμελητήρια (ΕΥΒΟΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ).
  • Μαγειρεύει ζωντανά ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» μαζί με τις Λέσχες Αρχιμαγείρων από όλη την Ελλάδα σε μια προσπάθεια ανάδειξης των τοπικών προϊόντων.
  • Λαμβάνουν χώρα πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες αναφορικά με τα Ελληνικά τρόφιμα και ποτά.
  • Την έκθεση καθώς και τα εγκαίνια αυτής κάλυψαν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας στα νυχτερινά δελτία ειδήσεων, ενώ τελέστηκαν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Συνημμένα θα βρείτε το έντυπο της έκθεσης.

Επίσης για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, επισκεφτείτε τον ακόλουθo σύνδεσμο.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 15/11/18

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 96 10 135

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κωστής Μοσχονάς

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+