Εκθέσεις

Εξαγωγική Έκθεση – Φεστιβάλ Ελλάδα Παντού

Εξαγωγική Έκθεση Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού”
2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση-Φεστιβάλ “Ελλάδα Παντού” στην Ολλανδία 15-17 Μαρτίου 2019

Σας ενδιαφέρει η Ολλανδία ως αγορά και θέλετε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας; Θέλετε να αρχίσετε να κάνετε εξαγωγές στην Ολλανδία και ψάχνετε να βρείτε το τρόπο; Μήπως δραστηριοποιείστε στην Ολλανδική αγορά αλλά χρειάζεστε περισσότερη προβολή και δικτύωση με επαγγελματίες και καταναλωτές; Τότε η παρακάτω είδηση σας αφορά!

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση-Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας στις 15-17 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο “Expo Houten” Διεύθυνση Meidoornkade 24 3992 AE Houten.

Ο σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας μόνιμος εξαγωγικός, εμπορικός και διαπολιτισμικός διάλογος μεταξύ της Ελλάδας και της Ολλανδίας, με ετήσιο σημείο συνάντησης την τριήμερη εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου, θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων εξειδικευμένες συναντήσεις δικτύωσης επαγγελματιών, θεματικές παρουσιάσεις γεύσεων και εδεσμάτων από θεσμικούς φορείς και επιχειρήσεις, ημερίδα για την Κοινωνική επιχειρηματικότητα, o 1ος διαγωνισμός Greek Dutch Fusion Cuisine, εικαστική έκθεση σε ειδικό χώρο, και πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Φυσικά, θα υπάρχει δυνατότητα λιανικής πώλησης προϊόντων (με προυποθέσεις) και υπηρεσιών από τις εταιρίες με Ελληνικό ΑΦΜ, έτσι ώστε να δείτε επί τόπου πώς αντιδράει το Ολλανδικό κοινό σε αυτά.

Η έκθεση έχει τις εξής θεματικές:

  • Τρόφιμα και ποτά (από όλη την Ελλάδα)
  • Τουρισμός (Γενικός, Ιατρικός, Ειδικός/Θεματικός κ.α.)
  • Παροχή υπηρεσιών (κτηματομεσίτες, εκπαίδευση, ψυχαγωγία)
  • Διάφορα προϊόντα (Βιολογικά και βρώσιμα καλλυντικά, είδη διακόσμησης, μόδα κ.α.)
  • Εικαστικές τέχνες – κόσμημα –μικρογλυπτά – αντικείμενα τέχνης
  • Τομέας Μη Κερδοσκοπικών και Μη Κυβερνητικών οργανώσεων

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο www.gnef.nl/ ή να επικοινωνήσετε μαζί σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Φόρμα επικοινωνίας: www.gnef.nl/el/forma-epikoinonias
Τηλ.Ελλάδα Σταθερό: +30 210 3001574 Κινητό +30 693 2302009
Τηλ. Ολλανδία Σταθερό: +31 30 8080292 Κινητό +31 6 44370285
Email: info@gnef.nl
Skype: elladapantou

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+