Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Συμμετοχή σε εκδήλωση για οικογενειακές επιχειρήσεις

Στη χώρα μας, οι οικογενειακές επιχειρήσεις, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας καθώς αποτελούν, πάνω από το 80% των ελληνικών επιχειρήσεων. Αυτές οι επιχειρήσεις, συνεισφέρουν συνολικά στα δύο τρίτα του Α.Ε.Π. και στις θέσεις εργασίας και συνεχίζουν να στηρίζουν την ελληνική οικονομία, έχοντας επιδείξει αξιοσημείωτες αντοχές απέναντι στην κρίση.

Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο υποστήριξης των οικογενειακών επιχειρήσεων και ολοκληρώνοντας το έργο με τίτλο: “Family Business Successful Succession – FABUSS” του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Strategic Partnership for Youth, στο οποίο συμμετέχει ως Συντονιστής εταίρος από το 2016, σας προσκαλεί στο Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10:00 – 14:00 στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του 6ου ορόφου του Ε.Β.Ε.Α. για την παρουσίαση των τελικών αποτελεσμάτων του έργου, που αφορά στην επιτυχή διαδοχή των οικογενειακών επιχειρήσεων σήμερα.

Για την εγγραφή σας πατήστε εδώ
Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Ε.Β.Ε.Α., στα τηλέφωνα: 210 3382341, 210 3382468, 210 3382253 και στo e-mail: fabuss@acci.gr.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+