Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Κοπή Πίτας Επιμελητηρίου Λάρισας 2019

Παρουσία πολυάριθμου πλήθους από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο διεξήχθη το Σάββατο 26/1/2019 η καθιερωμένη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας για την έλευση του νέου έτους.

Τη βασιλόπιτα του φορέα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, κύριος Ιερώνυμος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή της επιχειρηματικότητας στην κοινωνική και οικονομική ευημερία του τόπου κι ευχήθηκε το 2019 να είναι έτος ανάκαμψης για τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας, κύριος Σωτήρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως το 2019 αποτελεί έτος προκλήσεων αλλά και προσδοκιών για την επιχειρηματική κοινότητα, αναφερόμενος ειδικότερα στην ανάγκη εξορθολογισμού της άδικης φορολογίας, στην επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων, στη θεσμοθέτηση βιώσιμης ρύθμισης για τις οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση και τα ασφαλιστικά ταμεία, στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, στην προστασία της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης και στην καθιέρωση του ειδικού ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού.

Παράλληλα, ο κύριος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου, όπως η στήριξη του πρωτογενούς τομέα με την ίδρυση του αγροτικού τμήματος, η προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε Λάρισας, η δημιουργία του πολυχώρου επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και το πρόγραμμα εξωστρέφειας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθηναν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κύριος Αγοραστός, οι Βουλευτές , κύριοι Παπαδόπουλος, Χαρακόπουλος ,Κέλλας, Κατσιαντώνης και Μπαργιώτας, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων, κύριος Νταής καθώς και οι Δήμαρχοι Τεμπών και Τυρνάβου, κύριοι Κολλάτος και Σαρχώσης.

01

02

03

06

07

09

10

11

12

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+