Εκθέσεις

Φεστιβάλ “Κερνάμε Ελλάδα” – Χανιά

Tο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» διοργανώνει ο ΕΟΣΣ σε συνεργασία με τους Μελισσοκομικού Συλλόγους Ανατολικής Κρήτης, Χανίων και Λασιθίου στις 23, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων.

Λόγω του ότι η Κρήτη είναι ένας μεγάλος τουριστικός προορισμός, στην Έκθεση θα συμμετάσχουν ξενοδόχοι, εστιάτορες και τα δίκτυα διανομών από Ελλάδα και Κρήτη, προκειμένου να γνωρίσουν προϊόντα και καινοτόμες επιχειρήσεις σε χώρο 4.000τμ.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων. Στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων η συμμετοχή είχε ξεπεράσει τους 15.000 επισκέπτες ανά διοργάνωση.

Σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην Κρήτη σε χώρο 1.000τμ θα παρουσιάσουμε τους Δρόμους του Κρητικού Μελιού συνδυασμένο με κρητικά τυριά και κρητικά βότανα. Πάνω από 250 ετικέτες μελιού, 30 ετικέτες τυριού και 20 ετικέτες αρωματικών βοτάνων από το νομό Χανίων σε χώρο 200τμ θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ. Σε χώρο 80τμ θα υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα όπου θα παρουσιαστούν προτάσεις για τα ξενοδοχεία της Κρήτης όπως το Κρητικό πρωινό βασισμένο στο μέλι, τυρί και αρωματικά βότανα.

Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας και περιφερειακής εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα στον Ηγέτη της κατηγορίας. Παράλληλα το γεγονός «Δρόμοι του Κρητικού Μελιού» θα επισκεφθούν και θα καλύψουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Δήμητρα Χαντζή στα τηλέφωνα: 2103610265, 2103622205 και 6981313209 ή μέσω email στο info@edpa.gr.

Επισυνάπτονται:

  1. Ενημερωτικό Φυλλάδιο
  2. Αίτηση Συμμετοχής
Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+