Ημερίδες / Εκδηλώσεις

Forum των Νησιωτικών Προορισμών

Αξιότιμοι/ες Κυρίοι/Κυρίες
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο FORUM των Νησιωτικών Προορισμών.

Καθημερινά θα μιλάμε για του Νησιωτικούς Προορισμούς και την προετοιμασία τους για την επόμενη ημέρα. Η εμπιστοσύνη και η τιμή που μας κάνουν στην ITNNEWS κάνει όλο και πιο συναρπαστικό το ταξίδι.
Στόχος του Forum είναι η παρουσίαση των νησιωτικών προορισμών και η προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα με σκοπό να αναδειχτούν τα συγκριτικά πλεονέκτημα του κάθε νησιού , τις ετοιμασίες που κάνουν για την νέα σεζόν με τα νέα δεδομένα.
Η συζήτηση θα γίνει με τους δήμαρχους και τους φορείς των περιοχών καταλήγοντας σε εικόνες και video της περιοχής. Η παρουσίαση για κάθε περιοχή θα είναι 30 λεπτά.

H Mact Media Group μετά τις τρεις σημαντικές ενότητες που άνοιξε, πρώτα με τον εναλλακτικό και θεματικό τουρισμό , δεύτερο με τους χειμερινούς προορισμούς και τον ορεινό όγκο και τρίτον την σύνδεσης της παραγωγικής βάσης της χώρας (βιομηχανία-βιοτεχνία-αγροτοδιατροφή ) με τον Τουρισμό με τεράστια απήχηση που υπήρχε και υπάρχει στην Ελλάδα και εξωτερικό, ξεκινάει Forum για τους Νησιωτικούς Προορισμούς και την προετοιμασία τους στην νέα σεζόν.
Οι εκπομπές θα μεταδίδονται live στο Facebook , στο YouTube , σε ραδιόφωνα και στους απόδημους Έλληνες του Εξωτερικού μέσω της συνεργασίας μας με την BCI Media.

Το Forum είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την έκθεση Πανόραμα Νησιωτικών Προορισμών που θα διοργανωθεί από την Mact Media Group σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών και θα πραγματοποιηθεί 14-16 Μαΐου 2021 στο ΣΕΦ.
(επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα των εκπομπών)
http://www.larissa-chamber.gr/…/ForumNisiotikonProorism…

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+