Ημερίδες / Εκδηλώσεις

“Leader Societal” – Πέμπτη 20 Μαΐου, στις 17:00

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα πλαίσια της ενημέρωσης των μελών του και της συνεργασίας μεταξύ αυτών, σας προσκαλεί την Πέμπτη 20 Μαΐου στη διαδικτυακή παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του κ. Μιχάλη Σαπρανίδη με τίτλο “Leader Societal”.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, από τις 17:00 έως τις 18:00.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.
«Leader Sociétal», ένα βιβλίο όπου ο συγγραφέας αποτυπώνει την άποψή του για μια δυναμική ηγεσία, ισορροπημένη και ενάρετη, τόσο για την εταιρεία όσο και για τα ενδιαφερόμενα μέρη που την περιβάλλουν. Ο συγγραφέας Μιχάλης Σαπρανίδης πιστεύει στις αξίες της αριστείας και της απόδοσης, όπως αυτές αποτυπώνονται παραδοσιακά στις εταιρείες, συμβατές με την καλοσύνη και την ακεραιότητα στην επιχειρηματική και προσωπική εξέλιξη.

Ο Μιχάλης Σαπρανίδης, επιχειρηματίας, ιδρυτής και Πρόεδρος, τα τελευταία 14 χρόνια, της Sigma Technologies, μιας ομάδας που ειδικεύεται στον ηλεκτρικό εξοπλισμό στο Παρίσι, ξεκίνησε την καριέρα του σε έναν μεγάλο διεθνή όμιλο (στη Σουηδία, τη Γαλλία, την Π.Κ. Κίνα και τις ΗΠΑ) όπου και εξελίχθηκε σε ένα νέο διευθυντικό στέλεχος παγκόσμιου βεληνεκούς.
Για συμμετοχή στη διαδικτυακή παρουσίαση, πατήστε ΕΔΩ:
https://us02web.zoom.us/…/tZAudO2spjspH9AdAjBTGAH9bbdit…

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+