Ημερίδες / Εκδηλώσεις

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ I.R.M.A ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ 2021 15:00 – 17.00

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρήκαμε την ευκαιρία μέσα από μια σειρά webinars να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας παρουσιάσουμε το Certificate και τη μεθοδολογία “Ι.R.M.A” για ασφαλιστικούς συμβούλους, που πιστεύουμε απόλυτα οτι μπορεί να αλλάξει την επαγγελματική σας ζωή.
Όλα τα πράγματα θέλουν σκέψη βέβαια και είναι λογικό!
Επειδή δεν προλάβαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με όλους σας και να λύσουμε πιθανές απορίες και επειδή τις τελευταίες μέρες δεχόμαστε πάρα πολλές αιτήσεις ενδιαφέροντος από εσάς που δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε κάποια από τις παρουσιάσεις μας, θέλουμε να έχετε μια ακόμα ευκαιρία να σας έχουμε μαζί μας στη φετινή ομάδα των IFAA’s.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το πρώτο μάθημα χωρίς χρέωση ώστε να έχετε τα δεδομένα και το χρόνο να πάρετε την πιο σωστή απόφαση για την επαγγελματική σας ανάπτυξη!
Σας περιμένουμε με χαρά να είστε στο πρώτο μάθημα της ομάδας μας και αν νοιώσετε ότι τελικά αξίζει να “ρισκάρετε” να αλλάξετε την επαγγελματική σας ζωή και προοπτική θα είναι μεγάλη χαρά μας να σας κάνουμε μέλος των IFA’s του 2021!!!
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ 1o ΜΑΘΗΜΑ
ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ
“Digital Insurable Individual Risk Manager”
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΙΟΥ
15:00 – 17.00
Από την άνεση του γραφείου ή του σπιτιού σας με ένα clicκ!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ:
https://event.webinarjam.com/login/wyyrmcotrxbovuxs0
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΗ:
Για την είσοδο σας την Τετάρτη 19 Μαΐου στις 15:00
στο 1ο μάθημα I.R.M.A. του IFAAcademy πατήστε στο παρακάτω link
ή στα κουμπιά πάνω και κάτω από το κείμενο αυτό.
https://event.webinarjam.com/channel/testroom1
Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας, παρακαλούμε πολύ να προσέξετε τα ακόλουθα βήματα:
1) Να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη σύνδεση στο διαδίκτυο. Εάν έχετε τη δυνατότητα συνδεθείτε ενσύρματα με καλώδιο ίντερνετ
2) Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα ήχου – εικόνας κατά τη σύνδεσή σας, πατήστε “reconnect” στο πάνω μέρος της οθόνης σας ή βγείτε από την αίθουσα και ξαναμπείτε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη φορά.
Σε αρκετές περιπτώσεις αυτό διορθώνει το παραπάνω πρόβλημα

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+