Ημερίδες / Εκδηλώσεις

7ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Συμβολαιακή Γεωργία: Πρακτικές που δημιουργούν αξία»

Σας ενημερώνουμε ότι το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Αγροτεχνολογίας του διοργανώνει το 7 Συνέδριο Αγροτεχνολογίας με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη & Συμβολαιακή Γεωργία: Πρακτικές που δημιουργούν αξία» το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Το ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας διοργανώνονται αδιάλειπτα από το 2012 διοργανώνεται αδιάλειπτα από το 2012 και έχει πλέον καταστεί θεσμός στα δρώμενα της πόλης ως η κορυφαία εκδήλωση του είδους, συνδράμοντας θετικά στην επιτυχημένη πορεία της ελληνικής αγροτικής οικονομίας και του αγρότη-επιχειρηματία μέσω αυτής της στοχευμένης, συνοπτικής και παρεμβατικής εκδήλωσης.

Το φετινό Συνέδριο εστιάζει στη διασφάλιση της βιωσιμότητας της σύγχρονης αγροδιατροφικής επιχείρησης που αποτελεί ζωντανό κύτταρο της ανάπτυξης της υπαίθρου. H εταιρική φήμη και εικόνα μιας επιχείρησης είναι καθοριστικής σημασίας εργαλεία ώστε να την καταστήσουν ανταγωνιστικότερες, ελκυστικότερες και αυθεντικότερη σε περιόδους κρίσης. Ως εκ τούτου, αυξάνεται τόσο ο αριθμός των επιχειρήσεων που υιοθετούν υπεύθυνες πρακτικές, όσο και η έκταση των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Παράλληλα το Συνέδριο εστιάσει στον κρίσιμο τομές της αλυσίδας γεωργικών εισροών που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή. Η ανάγκη για εγγυημένη πρόσβαση σε προϊόντα διασφαλισμένης ποιότητας και ποσότητας σε καθορισμένες τιμές, έχει επαναφέρει δυναμικά στο προσκήνιο τη συμβολαιακή γεωργία. Με την παρουσίαση χαρακτηριστικών εφαρμογών θα αναδειχθούν τα οφέλη, οι προοπτικές και προκλήσεις των συμβολαίων παραγωγής.

Όπως και στα προηγούμενα συνέδρια, έτσι και φέτος, αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικό αριθμός διακεκριμένων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, εκπροσώπων του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, του κλάδου των δικτύων διανομής, αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστημόνων και στελεχών της αρμόδιας πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

Περισσότερα
Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+