Νέα / Ανακοινώσεις

Συνέδριο «Ανοικοδόμηση του Ιράκ»

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο του «Διεθνούς Συνεδρίου του Κουβέιτ για την Ανοικοδόμηση του Ιράκ» 12-14 Φεβρουαρίου 2018 θα συγκληθεί μονοήμερο συνέδριο με τίτλο «Επενδύστε στο Ιράκ» στις 13 Φεβρουαρίου τ.ε., στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κουβέιτ.

Το συνέδριο θα διοργανωθεί από κοινού από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κουβέιτ (KCCI), την Εθνική Επιτροπή Επενδύσεων της Δημοκρατίας του Ιράκ, την Παγκόσμια Τράπεζα (WB) και το Ταμείο του Κουβέιτ για την Αραβική Οικονομική Ανάπτυξη (KFAED). Οι κύριοι τομείς που θα εξεταστούν για επενδύσεις είναι οι ακόλουθοι: στέγαση, ανάπτυξη ακινήτων, ενέργεια, μεταφορές, logistics, υδάτινοι πόροι, διαχείριση απόβλητων και αγροτική καλλιέργεια.

Το Ιράκ θα παρουσιάσει μελέτες σκοπιμότητας και άδειες για 60 επενδυτικά έργα, συνολικής αξίας άνω των 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Παγκόσμια Τράπεζα θα στηρίξει αυτά τα έργα, προσφέροντας εγγυήσεις, αποζημιώσεις απώλειας και δυνατότητες εξερεύνησης των αγορών. Το συνέδριο αυτό θα είναι το πρώτο που θα υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Τράπεζα και θα στοχεύει στις επενδύσεις.

Οι επιχειρήσεις–μέλη μας καθώς και επιχειρήσεις από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την μεγάλη, αυτή, συνάντηση και να διερευνήσουν τα πιθανά έργα ανοικοδόμησης του Ιράκ, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση του ταξιδιού τους.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι τελευταία προθεσμία υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής μέσω του Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, είναι η Τετάρτη 24 Ιανουαρίου τ.ε. και ώρα 14:00. Μετά το πέρας της προαναφερόμενης ώρας δεν θα γίνονται δεκτές άλλες συμμετοχές.

Τηλ. 210 6711 210/210 6726 882 Εσωτ (101) και (110)
e-mail: chamber@arabgreekchamber.gr

Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button
Μένουμε ασφαλείς, ακούμε τους ειδικούς και ενημερωνόμαστε για ό,τι αφορά την επιχείρησή μας από το Επιμελητήριο Λάρισας!Όλα τα νέα
+